Huren of kopen cv ketel

Huren of kopen van een CV ketel?

Wat maakt het verschil?Gaat u een CV-ketel aankopen of huren?

Alarmsysteem om uw woning te beveiligen 

Als u een CV-ketel nodig heeft, denken veel mensen aan een CV-ketel kopen. Toch is het huren van een CV-ketel een optie die steeds vaker gekozen wordt. 

Bij het kopen van een CV-ketel loopt u al snel tegen een kostenpost aan van € 1.500,-. Daarnaast heeft u ook nog te maken met jaarlijks onderhoud van de cv-ketel.

Bij het huren van een CV-ketel zijn de onderhoudskosten inbegrepen. Hieronder vind u de voor en nadelen van het kopen/huren van een CV-ketel.


 
Wilt u graag geadviseerd worden?
 


Voordelen CV-ketel kopen/huren


Wanneer u een nieuwe CV-ketel aanschaft, kunt u veel geld besparen op uw energierekening. De afgelopen jaren zijn CV-ketels steeds duurzamer geworden, waardoor deze minder verbruiken. Wanneer u tijdig een nieuwe CV-ketel aanschaft is de kans kleiner dat u onverwachts een koud huis heeft of onder een koude douche staat. Weet u nog niet of u een CV-ketel wilt kopen of huren? Hieronder vind u de voordelen.


Voordelen van CV-ketel huren

Voordelen CV-ketel huren

Steeds meer klanten kiezen voor het huren van een CV-ketel. Hierbij spelen de hoge aanschafkosten van een CV-ketel vaak een grote rol.

Bij het huren van een CV-ketel betaald u een maandelijkse vaste prijs voor uw CV-ketel. Hierbij zijn de CV-ketel, installatie, service en onderhoud inbegrepen, dus heeft u geen onverwachtte kosten bij een defect aan de CV-ketel installatie.


 • Een nieuwe CV-ketel met minder verbruik
 • Geen hoge aanschafkosten.
 • Geen onverwachte kosten bij storingen
 • Inclusief installatie door een erkende installateur
 • Een vast aanspreekpunt voor vragen over uw CV-ketel
 • Inclusief thermostaat

Meer over huren van een CV-ketel

Voordelen van CV-ketel kopen

Voordelen CV-keteel kopen

U betaald een vast bedrag voor de aankoop van uw CV-ketel. Ook bieden wij de mogelijkheid service en/of onderhoudscontract voor uw CV-ketel af te sluiten.

Ook is het mogelijk om zonder onderhoudscontract periodiek onderhoud aan uw CV-ketel uit te laten voeren. De aanschafkosten bij eenmalige aankoop van een CV-ketel bedragen ongeveer € 1.500,-. 


 • U bent direct eigenaar van de CV-ketel
 • Zelf bepalen door wie uw CV-ketel onderhouden wordt
 • Zelf bepalen welke CV-ketel u wilt.
 • Geen bijkomende extra kosten
 • Met een nieuwe CV-ketel bespaart u op energiekosten
 • Inclusief thermostaat

Meer over kopen van een CV-ketel

 Aanbieding

Door grotere inkopen zijn onze zonnepanelen nu nog scherper geprijsd!

Profiteer in onze webshop

 


Kosten bij een CV-ketel kopen of huren

De kosten van een neiuwe CV-ketel kunnen variërt. Zo kunt u al een CV-ketel hebben vanaf € 1.189,- inclusief montage. Echter heeft u in veel gevallen een CV-ketel nodig met meer vermogen, omdat uw woning anders onvoldoende verwarmt wordt.

Het huren van een CV-ketel begint al bij € 22,95 per maand. Hierbij bent u wel gebonden aan een contractperiode van 12 jaren.


NAAR DE HUURKETELS

Veiligheid van uw CV-ketel

Uw CV-ketel moet veilig gebruikt kunnen worden. Daarom worden onze CV-ketels standaard geleverd inclusief dak/muurdoorvoer om de koolmonoxide af te voeren.

DIRECT NAAR

 
 

 

 onderhoud aan uw CV-ketel is belangrijkUw CV-ketel onderhouden

Een CV-ketel heeft regelmatig onderhoud nodig. Wanneer u geen onderhoud aan uw CV-ketellaat uitvoeren, zorgt dit voor een hoger gasverbruik en vergroot de kans op storingen of koolmonoxidevergiftiging.

Ook wordt de levensduur van uw CV-ketel verlengt, wanneer u periodiek onderhoud laat uitvoeren.

 

Bekijk onze onderhoudsmogelijkheden